Over Ons

Preeker Autoschade

Autoschade is altijd vervelend, gelukkig kan u een beroep doen op Preeker Autoschade. Na de overname vier jaar geleden hebben wij ons ontwikkeld tot simpelweg het bedrijf waar u met uw schade naar toe kan komen. Wij hebben over de afgelopen jaren een breed netwerk zeer tevreden klanten opgebouwd die alleen met nieuwe schade bij ons terug komen. Niet alleen omdat de oude schade niet meer terug te vinden is, maar ook omdat de ervaring die ze hebben gehad louter positief is. Wij zetten alles op alles om onze klanten te ontzorgen, zo kunnen wij zelfs de hele ‘papierwinkel’ richting de verzekeraar overnemen, mocht daar behoefte aan zijn. Ook regelen wij de auto-ambulance om uw auto te halen en terug te brengen en hebben wij leenauto’s beschikbaar voor u.

Werkwijze

Wanneer u schade heeft, neem dan contact op met Preeker Autoschade. Wij kunnen dan met u een afspraak inplannen om uw auto te gaan repareren. Zo nodig kan de auto opgehaald worden met een auto-ambulance. Ook stellen wij een leenauto beschikbaar. Op die manier blijft u mobiel en wordt uw auto snel en vakkundig gerepareerd.

Wij werken volgens de hoogste standaarden en om die reden hebben wij in onze klantenkring verzekeringen, fleetowners, autodealers, maar ook natuurlijk particulieren. Om het reparatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen werken wij met het Audatex systeem. Audatex is een systeem waarin van bijna ieder type auto en type schade alle kenmerken staan, op die manier kan eenvoudig een eerlijke raming gemaakt worden van de schade en kunnen wij snel en eenvoudig de juiste reparatiestappen vinden, mocht het zo zijn dat een van onze vier medewerkers deze kennis niet direct paraat te hebben.

Nadat wij uw auto vakkundig hebben gerepareerd, zullen wij uw auto netjes wassen van binnen en van buiten, zodat u weer als nieuw de weg op kan.

Een eerlijk helder verhaal

Preeker Autoschade kiest voor een eerlijk en helder verhaal. Wij zullen de waarheid niet mooier maken dan het is, en ook onze kostenramingen zijn eerlijk en transparant. Omdat wij werken met Audatex is het direct duidelijk hoe onze prijzen opgebouwd zijn. Daar komt bij dat wij zelf geen hand hebben gehad in de ontwikkeling van Audatex, maar dat dit een programma dat ontwikkeld is door autofabrikanten, schade-herstellers en verzekeringsmaatschappijen.

De medewerkers van Preeker Autoschade zijn erg trots op het vakwerk wat ze leveren en de auto’s waaraan ze mogen werken!