Spuitwerk

Spuitwerk

Een ongelukje zit een klein hoekje. En wanneer er een ongelukje optreedt met de auto dan moet bijna altijd de laklaag gerepareerd worden. Het spuiten van een auto is een bijzondere tak van sport, zeker wanneer het reparaties betreft. Het spuiten van een hele auto is in een aantal opzichten makkelijker dan een reparatie aan het lakwerk. Wanneer een hele auto gespoten wordt zal de hele laklaag nieuw worden aangebracht. Er zal dus geen kleurverschil optreden tussen verschillende onderdelen. Bij een reparatie is dit anders. Dan wordt een klein deel van de auto opnieuw gespoten en wanneer er dan een kleurverschil zit tussen de originele en nieuwe lak, dan ziet u dat eigenlijk direct. Het is dus van belang dat de nieuwe lak precies overeenkomt met de originele lak.

Een moderne spuitinstallatie

Om het juiste effect te krijgen beschikt Preeker Autoschade over een moderne spuitinstallatie. Wij mengen onze verven dan ook bij ons in het bedrijf. Op die manier kunnen wij de kwaliteit en kleurechtheid garanderen. Al onze lakken zijn op waterbasis, wat veel beter is voor het milieu dan de traditionele lakken. Dit zonder in te leveren op het resultaat en de kwaliteit van de laklaag. Behalve dat lak een mooie uitstraling aan een auto geeft, heeft het ook een andere belangrijke taak. Een goede laklaag beschermt de auto tegen invloeden van weer, wind en andere zaken zoals bijvoorbeeld de pekel die in de winter wordt gestrooid. Het is dan ook belangrijk dat de laklaag van een goede kwaliteit is. Gelukkig kan u er bij Autoschade Preeker er van op aan dat het spuitwerk van de hoogste standaard zal zijn.

Jouw scooter in jouw kleur

Wij vinden het belangrijk dat u straks tevreden bent. Om die reden bieden wij u ook een aantal zaken die wij heel normaal vinden. Zo beschikken wij over een aantal leenauto’s die u mee kan krijgen om mobiel te blijven terwijl uw auto gerepareerd wordt. Daarnaast kan u ook de ‘papierwinkel’ aan ons uitbesteden die de autoverzekering met zich meebrengt, wij nemen deze taak graag van uw over. Ook zal u merken dat er bij de meeste reparaties geen sprake zal zijn van een eigen risico, wanneer wij u helpen. Door de jaren heen heeft onze goede service en liefde voor het vak geleid tot een grote groep van tevreden klanten. Daar komt een erkenning van FOCWA bij, wij leveren dus echt kwaliteit in onze reparaties.

Mocht u een reparatie aan uw auto overwegen, kom dan langs bij Preeker Autoschade, wij zullen dan onder het genot va n een kopje koffie de mogelijkheden bespreken.