Scooterschade herstel

Scooterschade herstel

Stel: u heeft een ongelukje gehad met uw scooter en nu heeft u schade. U kan met uw beschadigde scooter doorrijden, maar dit kan heel onverstandig zijn. Zeker wanneer de scooter schade aan het frame heeft. U zal hem dus moeten laten repareren, alleen waar kan u dat nou goed laten doen? Het gaat er om dat het bedrijf dat u in de arm neemt uw scooter goed en vakkundig kan repareren. Vakkennis is dan ook noodzakelijk. Daarnaast wilt u natuurlijk niet te veel betalen en is het dan ook prettig dat het reparatiebedrijf een eerlijke en heldere kostenraming kan geven voordat de werkzaamheden beginnen.

Preeker Autoschade repareert ook scooters

Gelukkig kan u voor al deze zaken terecht bij Preeker Autoschade. Wij zijn een vakbedrijf waar auto’s en scooters gerepareerd worden. Dit doen wij met behulp van een stuk software waarin allerhande reparaties in uitgewerkt staan. Dit programma heet Audatex. Dit systeem is ontwikkeld door fabrikanten, verzekeraars en reparatie bedrijven en zorgt ervoor dat alle reparaties op de juiste manier uitgevoerd worden. Het voordeel van Audatex is dat het een eerlijke en heldere kostenspecificatie van reparaties geeft en een stappenplan voor een reparatie kan aanbieden.

Jouw scooter in jouw kleur

Natuurlijk wilt u dat na een reparatie jouw scooter er weer als nieuw uitziet. Het is dan ook belangrijk dat de gerepareerde delen er net zo uit zien als alle andere. Gelukkig beschikt Preeker Autoschade over een eigen verfmengmachine die iedere kleur kan maken die wenselijk is. Wij kunnen dan ook zonder al te veel problemen ervoor zorgen dat de gerepareerde onderdelen precies dezelfde kleur krijgen als de originele. Natuurlijk kan u er ook voor kiezen om uw scooter in een compleet andere kleur te laten spuiten.

Dus mocht uw scooter gerepareerd moeten worden, neem dan contact op met Preeker Autoschade, wij repareren naast auto’s ook scooters!