Reparatie & plaatwerk

Reparatie & plaatwerk

Wanneer u autoschade wilt laten repareren dan is de kans groot dat er plaatwerk gedaan moet worden. Onder plaatwerk valt alles wat uit metaalplaten gemaakt kan worden. Denk hierbij ook aan zaken als het uitdeuken van uw auto. Voor goed plaatwerk zijn ervaren krachten nodig die precies weten wat ze doen. Ook is van belang dat de werkplaats de juiste materialen en apparaten heeft staan om reparaties aan het plaatwerk uit te voeren. Gelukkig beschikt Preeker Autoschade over zowel de vakmensen als de goed uitgeruste werkplaats. Wij kunnen iedere reparatie van begin tot einde goed uitvoeren. Zo beschikken wij ook over een moderne spuitcabine waar wij zelf al ons spuitwerk doen. Ook beschikken wij over een verfmengmachine die iedere verftint kan mengen. Zodoende kunnen wij er voor zorgen dat na afronding van de reparatie het niet zichtbaar is dat iets gerepareerd is.

Reparatie bij Preeker Autoschade

Wanneer u schade heeft, neem dan contact op met Preeker Autoschade. Wij kunnen aan de hand van het Audatex een precieze inschatting maken van de schade. Met behulp van deze inschatting kunnen wij een offerte opstellen die u naar uw verzekering kan sturen. Ook kan u, wanneer u daar behoefte aan heeft, het contact met de verzekeraar uitbesteden aan ons. Wij nemen dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij, en zullen dan alle contact met uw verzekeraar onderhouden. Op die manier zullen wij er voor zorgen dat u de beste deal krijgt. Wij richten ons erop om zo min mogelijk uw eigen risico aan te spreken. Uw schade wordt dus goed afgehandeld zonder dat u zelf diep in de buidel hoeft te tasten. Daar komt nog eens bij dat alle schade die wij herstellen onder vlag van FOCWA valt. Dat betekent dat u de garantie heeft dat het goed herstelt is.

Kies voor Preeker, dan weet u zeker dat u goed zit

Door de jaren heen hebben wij een ruim netwerk opgebouwd van tevreden klanten. Wij handelen de reparatie snel en vakkundig af met een eerlijke en transparante kostenraming. De kostenraming is zo transparant omdat wij er voor kiezen om te werken vanuit het Audatex programma, wat speciaal ontwikkeld is voor de afhandeling van schade. Ook zorgt Audatex ervoor dat wij precies weten hoe wij iedere schade moeten repareren, het is voor ons het ideale naslagwerk. Natuurlijk is het werk wat een schadeherstelbedrijf kan uitvoeren afhankelijk van zijn werknemers. Onze monteurs zijn echte vakmensen die liefde hebben voor iedere auto. Wij staan dan ook graag voor u klaar.

Met een reparatie van Preeker Autoschade kan u snel weer de weg op!