Demontage werk

Demontage werk

Wanneer een auto schade heeft en deze gaat gerepareerd worden, dan is de eerste stap demontage. Bij demontage worden beschadigde of kapotte onderdelen van de auto afgehaald. Deze kapotte onderdelen worden of gerepareerd of vervangen door nieuwe onderdelen. Het is van belang dat de juiste nieuwe onderdelen gebruikt worden. Het kan zijn dat er geen originele onderdelen op de markt beschikbaar zijn. Op dat moment gebruiken wij gereviseerde onderdelen of vervangende onderdelen van minimaal dezelfde kwaliteit als het origineel.

Het voordeel van een goede demontage is dat het direct duidelijk is welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Mocht het chassis beschadigd zijn, dan kunnen we dat tenminste direct zien en repareren. Een ander groot voordeel is dat na demontage veel plekken makkelijker te bereiken zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beschadiging aan de voorkant van de auto. Het is makkelijker om het chassis te repareren als alle plaatwerkdelen van de auto af zijn.

Plaat en spuitwerk

Wanneer er plaatwerk van de auto afkomt dat beschadigd is, dan is dit vaak eenvoudig te herstellen in onze eigen plaatwerkerij. Onze ervaren vakmensen halen zonder problemen een deuk uit het materiaal. De liefde voor het vak blijkt wel uit de handigheid van onze werknemers met plaatwerk van uw auto. Ook beschikken wij over een eigen moderne spuitinrichting. Wij kunnen iedere kleur mengen en de watergedragen lakken die uit onze mengmachine komen geven een resultaat waarbij er eigenlijk geen verschil te zien is tussen de originele kleur en het gerepareerde onderdeel. Preeker Autoschade kiest voor watergedragen lak omdat dit beter is voor het milieu. Wij proberen met onze werkzaamheden te allen tijden het milieu zo veel mogelijk te ontlasten zonder dat dat u extra geld kost.

De financiële afhandeling

De meeste reparaties die wij uitvoeren zijn in opdracht van een verzekeringsmaatschappij. Vaak rekenen verzekeraars een eigen risico. Wij hebben goed contact met de meeste verzekeringsmaatschappijen en in de praktijk blijkt dat een reparatie uitgevoerd door Preeker Autoschade meestal uitgevoerd wordt zonder dat u uw eigen risico hoeft aan te spreken. Dit betekent dus voor u dat u meestal met gesloten beurs de reparatie uit kan laten voeren. Omdat wij snappen dat u niet staat te springen om met uw verzekering te moeten gaan onderhandelen over de reparatiekosten, geven wij u de mogelijkheid om dit aan ons uit te besteden. Wij handelen dan de ‘papierwinkel’ met de verzekeraar af. Sterker nog; voor de periode dat uw auto bij ons staat, bieden wij u een leenauto aan, zodat u mobiel blijft.