Diensten

Diensten

Wanneer u contact opneemt met Preeker Autoschade, dan gaan wij graag met u rond de tafel. Om deze reden hebben wij ook altijd de koffie klaar staan. U kan altijd met ons volledig vrijblijvend het gesprek aangaan om advies in te winnen over uw schade. Wij zullen actief met u meedenken in de mogelijkheden, en u krijgt dan ook echt advies op maat.

In het volledig vrijblijvende gesprek zullen wij uw wensen ook echt in het oog houden. Zo zullen wij ook te allen tijden proberen om uw eigen risico zo min mogelijk aan te spreken. Het lukt ons regelmatig om uw eigen risico zelfs helemaal niet te hoeven aanspreken, uw verzekering vergoedt de schade dan volledig.

Behalve dat u altijd welkom bent voor een adviesgesprek of zelfs voor een kop koffie, helpen wij u ook graag met het contact met uw verzekering. Mocht u hier zelf tegenop kijken, dan nemen onze ervaren medewerkers dit graag voor u over.

Reparatie & plaatwerk

Wanneer u autoschade wilt laten repareren dan is de kans groot dat er plaatwerk gedaan moet worden. Onder plaatwerk valt alles wat uit metaalplaten gemaakt kan worden. Denk hierbij ook aan zaken als het uitdeuken van uw auto. Voor goed plaatwerk zijn ervaren krachten nodig die precies weten wat ze doen. Ook is van belang dat de werkplaats de juiste materialen en apparaten heeft staan om reparaties aan het plaatwerk uit te voeren. Gelukkig beschikt Preeker Autoschade over zowel de vakmensen als de goed uitgeruste werkplaats. Wij kunnen iedere reparatie van begin tot einde goed uitvoeren.

Lees meer...

Demontage werk

Wanneer een auto schade heeft en deze gaat gerepareerd worden, dan is de eerste stap demontage. Bij demontage worden beschadigde of kapotte onderdelen van de auto afgehaald. Deze kapotte onderdelen worden of gerepareerd of vervangen door nieuwe onderdelen. Het is van belang dat de juiste nieuwe onderdelen gebruikt worden. Het kan zijn dat er geen originele onderdelen op de markt beschikbaar zijn. Op dat moment gebruiken wij gereviseerde onderdelen of vervangende onderdelen van minimaal dezelfde kwaliteit als het origineel.

Lees meer...

Spuitwerk

Een ongelukje zit een klein hoekje. En wanneer er een ongelukje optreedt met de auto dan moet bijna altijd de laklaag gerepareerd worden. Het spuiten van een auto is een bijzondere tak van sport, zeker wanneer het reparaties betreft. Het spuiten van een hele auto is in een aantal opzichten makkelijker dan een reparatie aan het lakwerk. Wanneer een hele auto gespoten wordt zal de hele laklaag nieuw worden aangebracht. Er zal dus geen kleurverschil optreden tussen verschillende onderdelen. Bij een reparatie is dit anders. Dan wordt een klein deel van de auto opnieuw gespoten en wanneer er dan een kleurverschil zit tussen de originele en nieuwe lak, dan ziet u dat eigenlijk direct. Het is dus van belang dat de nieuwe lak precies overeenkomt met de originele lak.

Lees meer...

Scooterschade herstel

Stel: u heeft een ongelukje gehad met uw scooter en nu heeft u schade. U kan met uw beschadigde scooter doorrijden, maar dit kan heel onverstandig zijn. Zeker wanneer de scooter schade aan het frame heeft. U zal hem dus moeten laten repareren, alleen waar kan u dat nou goed laten doen? Het gaat er om dat het bedrijf dat u in de arm neemt uw scooter goed en vakkundig kan repareren. Vakkennis is dan ook noodzakelijk. Daarnaast wilt u natuurlijk niet te veel betalen en is het dan ook prettig dat het reparatiebedrijf een eerlijke en heldere kostenraming kan geven voordat de werkzaamheden beginnen.

Lees meer...

Keukens spuiten

Preeker is natuurlijk bekend vanwege het feit dat wij autoschade repareren, wij doen echter meer dan alleen schadeherstel. Wanneer u bijvoorbeeld uw keuken wilt laten spuiten, dan kan u ook een beroep doen op onze expertise. Wij hebben in de afgelopen jaren al veel tevreden klanten gehad die hun keuken van een nieuwe kleur hebben voorzien. Voor al ons spuitwerk maken wij gebruik van watergedragen verf. Wij kiezen voor dit type verf omdat het veel beter is voor het milieu. Dit levert kwalitatief ook nog eens het beste effect.

Lees meer...

Projecten

Naast regulier schade herstel kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor restauratie projecten

Lees meer...